UHU GmbH & Co KG
Herrmannstraße 7
D - 77815 Bühl / Baden
Fon: +49 (0) 7223 - 284-0
Fax: +49 (0) 7223 - 284-240
E-Mail:

Commercial register:
AG Mannheim HRA 211088

Generalni partner:
Sturm-Transmar GmbH, sedež v Bühlu
AG Mannheim HRB 210648
Direktorji: Robert Uytdewillegen, Danny Witjes in Ralf Schniedenharn

VAT No. DE 812999267

Koncept, Design, Realizacija, Programiranje
Netzbewegung GmbH
Pforzheimer Straße 134
76275 Ettlingen

www.netzbewegung.com
E-Mail:
Fon: +49 (0) 7243 - 21 59-0

Pravno obvestilo

Vse informacije, ki se nahajajo na naši spletni strani, so bile natančno pregledane. Potrudili se bomo, da bomo sproti širili in obnavljali informacije. Ne moremo pa garantirati, da so vse informacije kompletne, točne ali obnovljene.

To velja tudi za vse druge spletne strani označene s hiperpovezavo. UHU GmbH & Co KG ne more biti odgovoren za vsebino spletnih strani dosežene preko te povezave. Navedba hiperpovezave ne pomeni, da smo na kakršen koli način priporočam spletno stran ali družbo, ki ga upravlja ali izdelke podjetja.

Prav tako imamo nobenega vpliva v kolikor tretje osebe vzpostavijo povezave s svojih spletnih mest za naše. Obstoja kakršne koli povezave na noben način ne odraža kakršneg koli sodelovanja s temi podjetji ali priporočil za to kar nudijo.

Podati ni mogoče nobene obtožbe v zvezi z uporabo vsebin na naši spletni strani, razen, kjer smo delovali z namero ali iz hude malomarnosti. UHU GmbH & Co KG si tudi pridržuje pravico do sprememb ali dodajanja informacij na spletni strani.

Vsebina in struktura spletne strani UHU so zaščitene z avtorskimi pravicami. Ne nasprotujemo uporabi informacij objavljenih za osebne namene. Razmnoževanje informacij ali podatkov, zlasti komercialno uporabo besedil, delov besedil ali slik, pa zahteva predhodno soglasje s strani UHU GmbH & Co KG.

Opombe o varstvu podatkov

Ugotovili smo, da so uporabniki interneta včasih negotovi in nekoliko nezaupljivi glede tega, kateri osebni podatki se zbirajo, shranjujejo, obdelujejo in morda prenesejo na spletno stran.

Zato vam želimo tukaj objasniti kako so on-line podatki varovani pri UHU GmbH & Co KG:

Ko obiščete našo spletno stran, je informacija o vašem obisku (datum, čas, pregledane strani) shranjena na našem strežniku. Ti podatki se uporabljajo izključno za statistične namene. Morebitne ocene so anonimne. Če nam pošljete e-mail, se bodo vaš naslov e-pošte in drugih osebnih podatki uporabljali le za individualno korespondenco z vami.

UHU GmbH & Co KG vam zagotavlja, da se bodo vaši podatki le v interne namene in bodo tretirani kot zaupni v skladu s trenutno veljavnih zakonskimi zahtevami.

Zavrnitev

Vse informacije in priporočila so rezultat skrbno izvedenih študij. UHU ne more prevzeti odgovornosti za posledico in / ali kakršno koli škodo, saj različni možni rezultati (materiali, kombinacije, konstrukcije, načini uporabe) in zato vplivni dejavniki niso pod nadzorom UHU-ja. Mi lahko samo zagotovimo stalno visoko kvaliteto naših izdelkov.